By using our site you accept our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Use.
Menu

dermolex skin regenerating gel for the prevention of bedsores

Price:
€ 12.85
Average Rating: 5 out of 5 Stars! (16)
The herbal ingredients of dermolex gel provide excellent help in the skin care of permanently bedridden patients and the prevention of bedsores.
Availability: Raktáron
Shipping fee: € 2.37
Qty:db

Shopping

Shopping

Description

Carefully selected ingredients of the gel refresh and regenerate the skin exposed to long-term pressure. The gel formulation is rapidly absorbed and will not stain the clothes or the bed linen as it does not contain any colourings or fragrances. The product complies with Regulation (EC) No 1223/2009 on cosmetic products. It is a ’leave-on’ product, not to be rinsed when used as intended. The product was studied and evaluated by the Department of Dermatology and Allergology of the Medical and Pharmaceutical Centre of the Faculty of Medicine, Szeged University. The investigators concluded that dermolex gel was a useful complement to the therapy of bedsores (decubitus).

Skin type - normal, sensitive
Fields of application - back of the head, ear, shoulder, elbow, waist, hip, buttocks, inner knees, heels
Weight 170 g
Quality shelf-life 3 year from production
Pack size 150 ml

Reviews

5.00
16 rating
5
(16)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Write a review!
| 5 out of 5 Stars!
04/08/2020
Egy ismerősöm ajánlotta a dermolex gélt makacs, szűnni nem akaró ekcémámra, amire semmi sem használt. Úgy gondoltam, adok neki egy esélyt és kipróbálom. Örülök, hogy megtettem, nagyon bevált, szépen visszaszorította az ekcémás foltokat.
Nagyon jó termék, Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
| 5 out of 5 Stars!
18/06/2020
Inkontinenciával küzdő betegeknél, pelenka állandó használatánál a betegen nem szellőzik a bőr. A dermolex gél nagyon kellemes mentolos hatása hűsíti a beteg bőrfelületet. Használatát csak javasolni tudom.
| 5 out of 5 Stars!
12/05/2020
Ágyhoz kötött, pelenka használatára szoruló idős betegeknél, gondozottaknál használjuk a készítményt a kényelmi eszközökkel (ülőpárna, anti-decubitus alátét) kombinálva. Olyan ellátottak esetében, akiknek gyakran látványos eredmény nélkül bajlódunk a bőrápolásával, már pár nap használat után látszik a gél jótékony hatása. A pelenkavédelem során, vagy a problémás területeken csökkenti a viszketést, a bőrpírt, a gyulladásra utaló tüneteket. A mentolos tartalom ellenére nem szárítja a bőrt, nem okoz semmiféle irritációt. Hűsítő, frissítő érzésről számolnak be a betegek. Könnyen felszívódik, nem hagy nyomot a ruházaton. Mennyiséget tekintve kis adag is elég a bőr hatásos védelmére, jól szétkenhető, ezért lassan fogy.
| 5 out of 5 Stars!
02/04/2020
A dermolex gél tapasztalatairól és hatásáról szeretnék véleményt mondani. Édesanyám 96 éves, félig fekvő beteg, de napközben órákra kiültetjük a fotelba. Korából kifolyólag, keresztcsonti fájdalom és bőrpír a fekvéstől – jelentkeznek. Napközben dermolex géllel több alkalommal a fájó testrész bekenjük, amely a beteg elmondása szerint részére fájdalomcsillapítást és felfrissülést eredményez. A könnyű felszívódás miatt a ruhanemű nem szennyeződik. A gél a feszes izomzatot lazítja, a bőrt megnyugtatja. Javaslom a betegeknek kipróbálásra!
| 5 out of 5 Stars!
13/11/2019
Több betegnél is alkalmaztam a dermolex gélt és a betegek beszámoltak arról, hogy frissítő enyhén bizsergető hatást tapasztaltak, a fájdalmaik is csökkentek. Kipirosodott, nyomásnak kitett helyen a bőrpirosodás csökkent.
| 5 out of 5 Stars!
08/07/2019
3 napja használja betegem hozzátartozója. Hívtak, hogy nagyon jó a gél! Nem is kell menjek, mert szemmel látható a javulás.
| 5 out of 5 Stars!
13/04/2019
Nagyon jó!
| 5 out of 5 Stars!
28/03/2019
Kiváló a felfekvés megelőzésére, csak ajánlani tudom mindenkinek!
| 5 out of 5 Stars!
09/03/2019
Nekem hatásos volt, nagyon komoly felfekvési jelek jelentkeztek a kórházban fekvés ideje alatt, de sikerült megállítani a dermolex géllel. Köszönöm!
| 5 out of 5 Stars!
08/03/2019
1 hete használom a testvéremnél. Drága, de szépen javul.
| 5 out of 5 Stars!
03/03/2019
Boldog vagyok, hogy rábukkantam a dermolexre. Nem tudom elmondani, milyen csoda ez a gél. Kétségbeesve próbáltuk helyrehozni a fekvőbetegünk hátát, ami szinte egybefüggően piros volt! Minden, amit tanultunk, 40 év ápolási tapasztalat krémei, spray-i kudarcnak bizonyultak. Kipróbáltuk a dermolex gélt és vele a csoda! Egy parányi helyen (a pelenka derék részénél) maradt csak egy nagyon vékony, halvány rózsaszín kis folt. Nagyon-nagyon köszönjük, kedves betegünk, kolléganőm és a magam nevében! További jó munkát, egészséget és minden jót kívánok mindenkinek, akinek ezt a gélt köszönhetjük!
| 5 out of 5 Stars!
19/02/2019
Gyakorlatból tudom, hogy nagyon jó. Ajánlom minden gondozónak megelőzés céljából, de a már kipirosodott testfelületre, kisebb hámhiányra is nagyon jó!
| 5 out of 5 Stars!
27/11/2018
Nagyon jó termék kb. egy éve használjuk!
| 5 out of 5 Stars!
18/10/2018
Megkaptam a termékmintát, csodás. Mindenkinek ajánlom, aki idős és beteg.
| 5 out of 5 Stars!
29/08/2018
Édesanyámnál ezt használtuk nagyon jól bevált.
| 5 out of 5 Stars!
29/05/2018
Nekem nagyon ís használ. Szerintem szuper. Ajánlom másoknak is.